Konkreettista mainontaa - lehtimainoksen, flyerin ja esitteen suunnittelu

Lehtimainoksen suunnittelu
Lehtimainoksen suunnittelu

Painettu mainos on nopea ja tehokas tapa kertoa yrityksestäsi

Painetulla lehtimainoksella tai esitteellä on edelleen vahva paikkansa markkinoinnissa. Tietyissä tilanteissa fyysinen ilmoitus on tehokkaampi tapa saavuttaa vastaanottajan huomio digitaaliseen mainontaan verrattuna. Tällaisia ovat esimerkiksi messut ja muut yleisötapahtumat, jossa voit kertoa uudesta tuotteesta tai palvelusta painetussa muodossa tuhlaamatta sen enempää vastaanottojan aikaa. Esitteellä on mahdollista tavoittaa useamman ihmisen huomio kerralla, kun mielenkiintoisesta tuotteesta tai palvelusta kerrotaan helposti muille ja käsillä olevalla esitteellä voidaan konkretisoida asiaa.

Monisivuinen esite toimii varsinkin myyntipisteissä, josta asiakas voi ottaa sen mukaansa muiden ostoksien joukkoon, kun taas flyer toimii tiiviimmän informaation välittämiseen ja mahtuu vaikka taskuun. Lehtimainos on tehokas tapa mainostaa esimerkiksi lanseerattavaa tuotetta, kunhan varmistat että mainoksen näkevät ovat potentiaalisia asiakkaitasi. Suomi on pullollaan eri alojen aikakauslehtiä, joten mainos kannattaa kohdentaa oikein.

Painettua mainosta ei ole syytä nähdä itsenäisenä ja digitaalisesta markkinoinnista irrallisena mainosformaattina, vaan tarkoituksena on herättää huomio ja kannustaa lisätiedon etsimiseen esimerkiksi nettisivuilta. Tässä valossa lehtimainos, esite tai flyer voidaan nähdä kynnysmattona, joka parhaimmillaan johdattaa pidempiaikaiseen asiakassuhteeseen. Yrityksen yhtenäinen visuaalinen ilme (tai yritysilme) on puolestaan avainasemassa asiakassuhteen synnyttämisessä ja sen ylläpitämisessä.

Me autamme kaikessa painotuotteiden suunnitteluun liittyvissä töissä ja neuvomme tarvittaessa oikean painotuotteen, paperilaadun tai sivutaiton valinnassa. Käytämme hinta-laatusuhteeltaan hyvää turkulaista painotaloa materiaalin painamiseen, mutta saat meiltä halutessasi myös pelkän painoaineiston.

Pyydä tarjous

Graafisen suunnittelun ei tarvitse maksaa järjettömiä. Pyydä tarjous tai soita 050 342 7311. Voit myös jättää tarjouspyynnön osoitteeseen matti@aavagraphics.fi . Vastaamme nopeasti ja aloitamme mainoksen suunnittelun jopa samana päivänä, työtilanteesta riippuen.

Mitä esitteen suunnittelu maksaa?

Lehtimainoksen tai esitteen hinta riippuu mm. tekstin, valokuvien sekä graafisten elementtien suhteesta. Lehtimainos on yleensä enintään yhden sivun kokoinen, joten hinta on pienempi kuin esimerkiksi monisivuisella esitteellä. Suunnittelun hintaa nostaa yksilölliset grafiikat tai ikonit. Myös maksullisten kuvapankkien kuvat vaikuttavat hintaan, mutta laadukkaita ilmaisia kuvapankkeja voidaan myös hyödyntää. Suosituimpiin kuuluvan Shutterstock-kuvapankin valokuvat maksavat noin 20 euroa kappale. Olemme koonneet muutamia esimerkkipaketteja alle.

Lehtimainos sanomalehteen

  • 1/4-koko, 188×260 mm
  • 4-väri
  • painoaineisto, pdf

Hinta 60 € (+alv 24%)

Flyer

  • A5-koko
  • 4-väri
  • yksipuolinen

Hinta 70 € (+alv 24%)

Esite

  • A5-koko
  • 4 sivua
  • 2 maksullista valokuvaa

Hinta yht. 210 € (+alv 24%)

Aava Graphics | Y-tunnus 3001179-8 | matti(at)aavagraphics.fi |  050 342 7311