Yksilölliset käyntikortit netistä, edullisesti ja nopeasti

Käyntikortit netistä

Tilaa käyntikortit netistä nopeasti – saat painovalmiin aineiston jopa samana päivänä. Tarjoamme kolme erilaista ehdotusta, josta voit valita sinulle sopivimman. Mahdollisten korjauskierrosten jälkeen toimitamme asiakkaalle painolaatuisen aineiston tai voimme käyttää hyväksi todettua ja edullista painotaloa Turussa. Saat meiltä käyntikortin suunnittelun hintaan alken 90 € (+alv 24 %).

Käyntikortit ovat pitäneet pintansa maailman digitalisoituessa. Käyntikortti on kätevyydessään ylivoimainen ratkaisu yhteystietojen vaihtamiseen, ja tämä on tärkeä ominaisuus varsinkin yleisötapahtumissa. Käyntikortti voi olla yksinkertainen pala informaatiota tai nokkelasti suunniteltu kokonaisuus, jolla voi olla informoinnin lisäksi joku toinenkin käyttötarkoitus. Myös esine voi toimia käyntikorttina.

Käyntikortti edustaa yritystä samaan tapaan kuin logo. Se voi olla asiakkaan ensimmäinen kosketuspinta yritykseen, joten käyntikortti on oltava ammattimainen, yritystä edustava ja johdonmukainen muun yrityksen ilmeen kanssa. Me otamme suunnittelussa huomioon yrityksen kokonaisuutena, sen visuaaliset linjat sekä arvot.

Käyntikortit nopeasti

Materiaali ja paksuus vaikuttavat käyntikortin käyttöikään ja laatuun

Materiaalin valinnassa käyntikortin tavoiteltava käyttöikä ratkaisee. Yksinkertaisimmillaan kortti toimii puhelinnumeron vaihtamiseen, joten vaalea mattapintainen, alle 200 g:n paksu paperilaatu voi olla riittävä. Kirkkaat värit erottuvat paremmin kiiltäväpintaisella paperilla. Valokuva erottuu myös paremmin, kun pinta on kiiltävä. Kierrätetystä pahvista valmistettu käyntikortti toimii parhaiten murrettujen värien kanssa tai yksivärisenä. Kierrätysmateriaalista valmistettu käyntikortti viestii myös yrityksen arvoista. 

Käyntikortin paksuus vaihtelee 260 g:n ja 300 g:n välillä, mutta saatavilla on myös yli 600 g:n erikoiskortteja. Kaksipuolinen käyntikortti on oltava riittävän paksu, jotta vastakkainen puoli ei näy läpi. Liian paksun käyntikortin kulmat rispaantuvat helposti, joten yli 300g:n käyntikortti kannattaa laminoida. Käyntikortin koko vaihtelee, mutta pienempi kortti mahtuu varmemmin esimerkiksi käynnykkäkotelon korttitaskuun. Kansainvälisestikin yleisesti käytetty koko on ollut 90 x 50 mm, mutta luottokortin kokoiset 86 x 54 mm:n käyntikortit ovat yleistyneet. 

Pyydä tarjous

Yksilölliset käyntikortit netistä nopeasti ja edullisesti. Pyydä tarjous käyntikortin suunnittelusta tai soita 050 342 7311. Voit myös jättää tarjouspyynnön osoitteeseen matti@aavagraphics.fi .  Vastaamme nopeasti ja aloitamme suunnittelun jopa samana päivänä, työtilanteesta riippuen.

Aava Graphics | Y-tunnus 3001179-8 | matti(at)aavagraphics.fi |  050 342 7311