Isosti näkyvyyttä – Roll up -banderollin suunnittelu

Roll up suunnittelu yritykselle

Roll up on kevyt, kompakti ja kestävä ratkaisu messuille

Roll up on erinomainen ratkaisu messuille ja muihin tapahtumiin, sillä se menee pieneen tilaan, on kevyt ja pystyttäminen sujuu hetkessä. Viestisi välittyminen roll upin kautta on taattu, sillä kokonsa vuoksi sen sisältö näkyy kauempaakin, yleisömassan yli. Roll Up -banderollin tyypillinen korkeus on noin 200 cm ja leveys 85 cm. Se sisältää alumiinirungon, kankaan ja päätyosan.

Roll up -banderollin hinta

Roll Upin suunnittelu Aavan kautta on nopeaa ja edullista. Valmistamme aineiston valmiin materiaalin pohjalta tai suunnittelemme Roll Upin tarvittaessa puhtaalta pöydältä. Käytämme valmistuksessa turkulaista painotaloa, jonka paino- ja messutuotteet ovat laadultaan erinomaisia, samoin painojälki. Luonnollisesti saat meiltä myös pelkän painovalmiin aineiston, mikäli haluat painattaa Roll Upit muualla. Saat meiltä Roll Up -banderollin suunnittelun hintaan 90 € (+alv 24%). Pyydä tarjous painoaineiston ja Roll Up -kuvatelineen yhteishinnasta alla olevalla lomakkeella.

Usean eri kokovaihtoehdon ansiosta löydämme mainoksellesi kuvatelineen, joka toteuttaa parhaiten viestisi välittymisen. Valittavana on kolme erityyppistä Roll Up -kuvatelinettä, jotka eroavat toisistaan hinnan ja materiaalien suhteen. Kun käyttö ja kuljetus on vähäistä ja hinta ratkaiseva tekijä, valittavana on kevytrakenteinen kuvateline. Vaativampaan käyttöön löytyy vankkarunkoinen kuvateline, jonka kuvavuota on paloluokiteltu. Vuota ei heijasta kirkkaassakaan valossa, eikä päästä lävitseen valoa. Valikoimasta löytyy myös lujarakenteisin kuvateline, jonka rungolle on annettu elinikäinen takuu.

Roll pin suunnittelu edullisesti

Roll Upin ja messutuotteiden suunnittelu käytännössä

Messutuotteiden ja ulkomainoksien suunnittelussa pätee sama nyrkkisääntö kuin missä tahansa markkinointimateriaaleissa: pidä sisältö tiiviinä ja ota mukaan kaikkein olennaisin. Käytännössä tämä tarkoittaa lyhyttä iskevää otsikkoa, asian esittelyä muutamalla lauseella / kuvalla sekä yhteystietoja. Roll up -banderollin suunnittelussa tärkein asia kannattaa laittaa ylimmäiseksi, sillä messuilla ja muissa massatapahtumissa ihmiset peittävät roll up -banderollin kuva-alasta helposti 80 %.

Vaikka Roll Upin kuvapinnalle saa mahtumaan runsaasti asiaa, on järkevämpää esittää viesti informatiivisesti lyhyesti, mutta visuaalisesti isosti. Ikoneita tai kuvia voi käyttää esittämään asiaa tekstin sijaan visuaalisesti, sillä laadukkaat kuvat kiinnittävät messukävijän huomion siinä missä oivaltavasti rakennetut lauseetkin. Mikäli asiaa on runsaasti tai kohde koostuu esimerkiksi useammasta tuotteesta, kannattaa tehdä useampi Roll Up -banderolli ja käyttää näitä esimerkiksi vierekkäin. Saat meiltä halutessasi mockup -kuvamallin, josta näet mikä asettelu toimii parhaiten.

Pyydä tarjous

Pyydä tarjous Roll Upin suunnittelusta tai soita 050 342 7311. Voit myös jättää tarjouspyynnön osoitteeseen matti@aavagraphics.fi .  Vastaamme nopeasti ja aloitamme suunnittelun jopa samana päivänä, työtilanteesta riippuen.

Aava Graphics | Y-tunnus 3001179-8 | matti(at)aavagraphics.fi |  050 342 7311